Få en babynest til din baby

Når man skal have en baby, føles absolut alt udstyr nødvendigt. Det er lige før man føler sig som en dårlig forældre, hvis man ikke har anskaffet absolut alt. Det er dog så fjernt fra sandheden som noget kan være. I virkeligheden har babyer eller forældre ikke brug for alle mulige smarte dimser. Det er bedre at købe efter behov end at gå ud fra at babyen skal have alt. En ting er dog sikker, som alle babyer har brug for: Nemlig en babynest.

Hvad er en babynest?

En babynest er en flytbar seng, som har en slags “pølse” rundt i siden. Den er formet som en lille rede, som giver babyen maksimalt tryghed. Det gør det også nemmere for dig som forældre, for du behøver nemlig ikke at lave en mur af puder eller tæpper, så baby ligger trygt og sikkert. Babynesten er nemlig allerede indrettet så intet kan gå galt, samtidig med at den er tryg for babyen. Der er også en madres i bunden af babynesten, så baby ligger blødt og trygt.

Er den praktisk?

En babynest er noget af det mest praktiske du kan købe til din baby. Du kan nemlig ligge den ned i både krybben, barnevognen og hvor end ellers der er en flad overflade. Det gør at baby bliver vant til at sove i den, og du bliver meget mere mobil når du skal have din baby med dig, og den har brug for søvn eller tryghed. Skal du besøge forældre eller svigerforældre? Så har du bare babynesten med, så der ikke er behov for at nogen investerer i en babyseng eller krybbe. 

Hvor længe kan man bruge en babynest?

En babynest er mest anbefalet til babyer i alderen 0 til 6 måneder, da babyen så ofte vil være for stor til at kunne bruge den. Babyer gror naturligvis forskelligt, men jo større babyen er des kortere tid ville babyen kunne bruge babynesten. Babyen vil derfor helt naturligt vokse ud af babynesten på et eller andet tidspunkt.

Hvilken babynest skal man vælge?

Der findes et utal af babynester, og det er også rigtig populært at sy sin egen. Det er helt op til dig at vælge hvilket stof, farve og mønster du ønsker. I virkeligheden betyder det ikke det store, så længe at det bliver en fin og tryg base for din baby.