Få mere overskud i hverdagen

Hvad er en au pair? En au pair er en person, der bor hos dig i dit hus og hjælper med hverdagens opgaver. Det er som at have en hjælper til at tage sig af børnene, vaske tøj, rydde op efter middagen eller handle ind for dig! Au pairs er unge mennesker fra et andet land, som kommer for at bo hos dig i en vis periode (normalt to år) og hjælper til i huset. De kan give overskud i en travl og hektisk hverdag for familier, der har fuldtidsjob, går i skole eller har andre hobbyer.

Travle familie kan få mere overskud

Det er ingen hemmelighed, at det kan være svært at nå al det praktiske, når man har en familie, flere børn, fuldtidsjobs, fritidsaktiviteter, legeaftaler og mere til. Man oplever, at det er for lidt med 24 timer på et døgn, for man kan fysisk umuligt ikke når det hele. Derfor er man nødt til at prioriterer, medmindre at man vælger at hyre en Au pair. Det er ingen skam at hyre en Au pair til sit hjem, det er mere normalt i dag, end det er for 10 år siden.

Når du vælger at hyre en au pair, så kan du som familie få mere overskud, fordi din au pair vil varetage nogle af de opgaver, som du ikke kan nå. Det kan være tøjvask, madlavningen, eller hente og bringe børnene, hvis hun har kørekort.

Sådan finder du den rette au pair

Hvis du går med tanker om at hyre en au pair, men ikke ved hvordan det fungerer, så kan du tjekke hjemmesiden: https://www.aufini.com/dk/ ud. På den side kan du finde den rette au pair, ud fra personlige præferencer såsom køn, hvilket land hun/han kommer fra, hvor mange års erfaring du ønsker han/hun har, om din au pair skal bo hos dig eller ej. På den måde kan du se det udvalg, der er at vælge imellem.