Kan man behandle børn med hypnose

Ja man kan behandle børn med hypnose med stor succes.

Har du også et barn, der kunne have gavn af hypnose? Børn er ret modtagelig for hypnose, da der ikke skal brækkes barriere ned, og er som udgangspunkt ret åbne. Man kan behandle uro før natten, angst for f.eks hunde eller nåle. Behandling af børn, vare ikke så længe, som når en voksen skal behandles, da koncentrationen ikke er den samme, men langt hurtigere mere effektiv.

Man skal, før man overvejer hypnose, gøre sig klar på, om problemet er behandlingskrævende af en hypnotisør. Alle børn, får fantasier om, at der kan findes væsner, om mørke kan være lidt uhyggeligt eller have en naturlig respekt overfor hunde.

Dette kan være en del af processen i at blive ældre og en del af livet. Men hvis, barnet er så angst for f.eks hunde, at man ikke kan gå forbi en hund på sin vej, eller er så panisk angst for mørke, at man ikke kan finde ro, er hypnose en god behandlingsform. Vælg altid en terapeut, der har erfaring med børn, og spørg til erfaringer mv. på f.eks Facebook.

Har dit barn svært ved at finde ro til natten?

-Det kan afhjælpes med hypnose terapi. Behandling af børn, er væsentlig forskelligt fra behandling af voksne, da der skal sættes helt andre billeder på, og der skal tales i et andet toneleje. J-hypnose er netop ved at udgive en kombineret malebog/bog og lydbog, som får børnene ind i et univers af fantasier. Bogen er god til at ramme barnet, hvor hypnose ikke bliver påtaget, men er en del af historien. Den er skrevet og indtalt af Jacob Eickhardt med illustrationer for børn i en aldersgruppe på 4-9 år. Tjek j-hypnose.dk fra vejle, her kan du finde alt info om hypnose af børn, bøger mv.