Skal du holde børnefødselsdag?

Fødselsdage er en kæmpe ting. Vi elsker alle at fejre dem og gøre dagen så speciel som muligt for vores kære, især børn! Når det kommer til børnefødselsdagsfester, kan det nogle gange være svært at finde på idéer, der kan holde de små underholdt og begejstret for deres store dag. Derfor har vi samlet en liste gode tips omkring underholdning og mad, hvorpå du kan gøre din næste børnefødselsdag til en begivenhed, som alle vil huske for evigt!

Sluch ice

Sluch ice er den ideelle løsning til at gøre festerne sjove og spændende. Sluch ice er saftevand, der er frosset til is. En drik, som kan fås i et hav af forskellige farver og smage, til stor glæde for både børn og voksne!

Hoppeborg

En hoppeborg i haven, hvor gæsterne kan hoppe på skift, og give den max gas, vil med garanti blive et hit! Børnene vil elske at få lov til at slå sig løs og brænde noget energi, mens forældrene kan læne sig tilbage og nyde en fredelig kop kaffe!

Lav deres egen mad

En god måde, som vil få interesse fra børnene er, hvis de skal lave deres egen mad. Fx. kan man lave noget forarbejde, ved fx. at lave dej til pizzaer, så kan man stille noget forskelligt fyld frem, og så kan hver enkel barn selv lave deres egen pizza.

Lav nogle lege

Børn er generelt gode til at finde på deres egne lege, men man kan også give en hjælpende hånd, ved at arrangere nogle lege. Der findes mange forskellige, som kan inkludere alle deltagende. Det kan være stoldans, ballondans, appelsindans eller måske stopdans? Man kan også lave lege, hvor børnene skal mærke eller smage på noget.

Lav en skattejagt

Man kan skabe sammenhold, ved at arrangere en skattejagt. Man kan foretage legen i huset, i haven eller måske et større område i nærheden. Tegn et kort, en rute, lav nogle opgaver undervejs, som de i fællesskab skal løse. En god ide er, at man opdeler børnene i mindre grupper, så selv de generet børn, kan deltage aktivt. – Skatten kan være en kasse med slikposer.

Ideer til mad

Udover at de kan lave deres egne pizzaer, som nævnt ovenover, så er det vigtigt, at børnene naturligvis får noget at spise, når de er til fødselsdagsfest. Der er ingen regler for, hvad man bør servere, og hvad man ikke bør servere. Det et helt op til jer. Det kan godt være en god ide, at tage højde for, hvad de fleste børn kan lide, så hvis man laver én slags mad, såsom pizza, så sørg for, at der er tilbehør, såsom snacks, ved siden af. Det kan være gulerod- eller agurkstave, chips eller andet sundt.

Det er vigtigt, at det ikke kun bliver én stor sukkerbombe. Måske i har en sukkerpolitik i klassen, som man bør tage hensyn til.

Køb en samlet pakke

Heldigvis kan man købe en samlet fødselsdagspakke, hvor man kan få lidt forskelligt, til hver enkel gæst. Hos Lejnemt.dk kan du finde alt det udstyr, som gør børnefødselsdagen til et kæmpe hit, hvilket kan være en ideel løsning, hvis det er første gang, at man holder fødselsdag, og man er lidt på bar bund.