Syv must-have-produkter til forældre til tvillinger

Hvis du er forælder til tvillinger, så ved du, at der kan være noget af en indlæringskurve. Når det gælder opdragelse, er der ingen manual – men når det gælder opdragelse af tvillinger, virker det nogle gange, som om, der er en manual! Det kræver meget mere arbejde for forældre til flere børn end for forældre til kun ét barn. Hvis du leder efter hjælp på dette område, er her syv must-have-produkter, der vil gøre dit arbejde lettere

1) En tvillingeklapvogn

Dette er en ideel klapvogn til forældre med tvillinger. Den har to sæder og giver dig mulighed for at transportere begge børn på samme tid, samtidig med, at du kan gå på indkøb eller andre ting. Klapvognen kan fås i en bred model, hvor børnene sidder ved siden af hinanden, men man kan også få en klapvogn, hvor børnene sidder bag ved hinanden.

2) Tvillingebæresele

Børn kan godt lide at blive båret og vugget i armene, men når man har to børn, så kan det umuligt, at holde begge på samme tid. Med en bæresele, plads til 2 børn, så kan børnene sidde fast på dig, og du kan have begge arme fri, så du kan støvsuge imens eller lave mad.

3) Højstol med to sæder

Når børne skal sidde, så er det bare nemmest, hvis de sidder ved siden af hinanden. Derfor kan det være en god ide at investere i en højstol med to sæder, fremfor ét. Det gør maddingen af børnene nemmere for den der mader, og så er der styr på børnene.

4) En dobbelt baby gynge

Når man er tvillinger, så er det bare nemmere, når der er dobbelt af alt. Det gælder også, når der skal gynges. Når børnene bliver over 6 måneder gamle, så kan de så småt begynde at sidde selv, hvilket også gør det muligt for børnene at sidde i en gynge.

5) En ekstra stor kravlegård

En kravlegård er et skønt sted man kan lægge sine børn ned, hvor de kan aktiveres med forskellige legetøj, uden at kravle væk. Når man sætter børnene i kravegården, har man styr på den, og så kan man ordne nogle praktiske ting imens.

6) En aktivitetsmåtte

En aktivitetsmåtte kan man lægge på gulvet, men man kan også lægge den i kravegården, så børnene kan aktiveres, og udfordres på synssansen og følesansen. Der findes mange forskellige aktivitetstæpper med forskellige aktiviteter. Der er både aktivitetstæpper, som er til piger, men også nogen til drenge. Men de findes også neutrale.

7) Tvillingevugger

En vugge er et genialt til at få sine børn til at sove trygt og længe. En vugge kryber sig om børnenes kroppe, så de føler sig trygge, ligesom da de lå inde i mors mave. Man kan få hængevugge til tvillinger, hvor de kan lægge uafhængigt af hinanden, så hvis den ene baby er vågen og ligger uroligt, så vil det det ikke kunne mærkes hos den anden baby, hvilket er utrolig smart, og ikke mindst, rart for nogle trætte forældre. Man kan også købe en vuggemotor til vuggen, så den står og laver små, hoppende bevægelser.